06 – 103 377 71 coraline-vester apenstaartje kpnmail .nl

Menu

Energie besparen in Deventer

Wat doet een wooncoach?

By In comfort en ergiebesparing On mei 3, 2017


Energie besparen in Deventer.

In april 2017 is Deventer Energie gestart met de inzet van 10 wooncoaches. Deze vrijwilligers zijn opgeleid tot wooncoach en adviseren woningeigenaren op maat over de mogelijkheden van energiebesparing en duurzame energieopwekking in hun woning. Zij hebben kennis op het gebied van energiebesparing en wooncomfort. Bovendien weten zij de weg in de wereld van bouw- en installatiebedrijven, professionele adviseurs en subsidies.

De wooncoaches van Deventer Energie adviseren gratis en onafhankelijk over energiebesparing en wooncomfort.

Waarom een wooncoach?

Bouwondernemers en installateurs die hun vak verstaan, zijn prima in staat u te adviseren over de beste manieren om uw woning te verbeteren, energie te besparen of duurzame energie te gebruiken. Toch kan het verstandig zijn eerst advies te vragen, voordat u een uitvoerder (aannemer, installateur, enzovoort) inschakelt. Bijvoorbeeld omdat de wooncoach onafhankelijk is, omdat de wooncoach wellicht beter overzicht heeft en besparende maatregelen kan afwegen, of omdat u nog geen uitvoerder heeft gekozen.

Wat doet een een wooncoach?

De wooncoach komt bij u langs, bespreekt met u uw woonwensen en verzamelt gegevens over uw woning en energiegebruik. De wooncoach geeft zijn bevindingen en advies weer in een kort rapportje, dat kan dienen als uitgangspunt voor het aanvragen van één of meerdere offertes. De wooncoach wijst u desgewenst de weg naar goede uitvoerders en/of een professionele adviseur. De diensten van de wooncoach zijn gratis en beschikbaar voor alle inwoners van Deventer.

Aanvraag voor een wooncoach gesprek via e:[email protected]


Leave a comment